Presentation Tommie

Hej,
Jag fyller 34år i år och idag sjukskriven för utmattningssyndrom sedan 22 september 2016, annars är jag butikschef på MMSports Jönköping. I detta nu efter 16 månader som sjukskriven är jag remiterad till remiss & bedömningsenheten på psykiatrin. Detta då primärvården inte kan ge mig den hjälp jag behöver. Kommer även genomgå en neuropsykriatisk utredning i mars nu 2018. I min tidigare karriär har jag gjort följande:
 
  1. Platschef Sportlife (nuvarande Nordic Wellness)
  2. Gymansvarig samt PT-ansvarig på NordicClub
  3. Fystränare IF Hallby Handboll
  4. Drivit HuskarnaFitness (gym) med ca 20-25 anställda
  5. Drivit topblogg på finest.se med inriktning Personlig träning, livsstil osv
  6. Sponsrad och representant för WNT samt MMSports
  7. Drivit mitt egna företag med inriktning Personlig träning, kostrådgivning med 4 anställda
  8. Butikschef på MMSports
Har tidigare i livet genomgått en del svåra händelser såsom cancer vid 25års ålder, förlorat två vänner i tidig ålder, opererat in två diskproteser i ländryggen som resulterat i kronisk smärta, gymmet jag drev såldes plötsligt och där förlorade jag inte bara min dröm av att driva ett gym utan tvingades därmed att sälja min PT verksamhet, samt förlorat min hund som gick bort alldeles för tidigt av en hjärntumör (6år). Detta är saker jag kommer att skriva om som även varit en del i att jag idag är sjuk. Jag har även hunnit med en del roliga saker såsom skapat en karriär, ritat & designat mitt eget hus som jag även var med och byggde på, hittat mitt livs kärlek och självklart en hel del andra grejer, även detta kommer jag gå in mer på och tro det eller ej så hänger detta också ihop med min nuvarande sjukdom.
Har idagsläget egentligen bara 2 mål i livet. 1. Att bli frisk och må bra och 2. Att hålla mitt förhållande så intakt det bara går. Jag har lärt mig så grymt mycket om mig själv under denna resan och vet att när jag väl blir frisk kommer jag kunna leva mitt liv precis så som man bör göra, men som jag tyvärr inte gjort tidigare, genom att varje dag njuta av att få må bra istället för att hela tiden sträva efter mer och mer framgång.
 
 
/T
0 kommentarer publicerat i Presentation
Taggar: Gym, Hus, Jönköping, PT, Personlig Träning, Presentation, Psykiatrin, Stress, psykisk ohälsa, rehabilitering, utmattningssyndrom