Vardagslyx- Bokstavligen!

 
Hejhej, Amanda här :) 
 
Först och främst vill jag och Tommie säga att vi är uppriktigt glada att så många har tittat in här och läst om vår historia (främst Tommies). Den respons Tommie har fått efter föregående inlägg betyder så otroligt mycket. Att så många har tagit sig tid att läsa och skriva på bl.a. facebook och även berättat om deras historia hjälper Tommie lika mycket som han hoppas att hans historia kan hjälpa er. 
 
Idag har vi varit på ett spa, Hooks Herrgård, som ligger ca 30 minuter från oss. Det var helt underbart. Först åt vi den godaste lunchen på länge och sen var det dags att byta om för att bara njuta och vara med varandra. Det är viktigt för mig och Tommie att få komma hemifrån, om så bara några timmar. Dock behöver Tommie fortfarande medicineras på grund av sin ångestproblematik när vi åker iväg någonstans. Men det är dagar som denna jag kan minnas tillbaka på vad vi hade innan Tommie blev sjuk och vad som väntar oss när han blir frisk från sitt utmattningssyndrom. Att få bli påmind om hur det var förut är enligt mig den bästa motivationen att kämpa vidare och finnas där för Tommie.
Idag är det torsdag, men för mig är det faktiskt fredag för jag är ledig i hela 4 dagar nu. Ni vet den känslan när man stämplar ut från jobbet och några dagars ledighet väntar, hur skönt? 
 
 
Här är två bilder med fokus på detaljerna från en annan del av huset. Fokuset ligger denna gången på varumärket Klong som jag har i både ljusstake och vas bredvid varandra. Klong-vasen fick vi i förlovningspresent och jag blev såå glad (fråga om Tommie blev lika glad hehe...). Det fascinerande med den typen av vas är att det finns så många olika varianter på hur man kan använda den, endast fantasin som sätter stopp så att säga. Denna gången blev det tulpaner. Har någon av er samma eller liknande vas? Hur pyntar ni eran? 
 
 
 
 
Jag ska börja skriva ett inlägg som kommer upp inom kort om mina upplevelser, tankar och maktlöshet av att stå bredvid sin livspartner som helt plötsligt smäller "rakt in i väggen". 
 
Ta hand om er!
 
/A