Underbara område, underbara förmiddag

 
Att få bo såhär nära skogen och att varje dag kunna känna lugnet det ger är verkligen helt underbart!
 
När jag var 25år, ca 9 år sedan nu så bestämde jag mig att bygga mitt eget hus. Jag bodde då mitt i Jönköping och jag jobbade grymt mycket. Vi den tidpunkten i livet kände jag att jag vill ha lite lugn och ro, att kunna komma bort från stressen som det innebär att bo mitt i stan.
Ja hittade en tomt som ligger ca 8-10 minuter utanför Jönköping, tomten ligger i ett omrdåde med massa sommar stugor (idag mestadels permanent boenden) och man får verkligen känslan av att man är på landet. Det är ju perfekt, med så kort tid in till stan och ändå få denna underbara känsla av lugn och ro. Jag hade sån enorm tur, jag satt under semester tiderna och kollade runt på nätet när denna tomt plötsligt dök upp. Inte en enda människa mer än jag va intresserad av tomten så det var bara att slå till.
 
Det kan vara ett av dem bästa besluten jag tagit i mitt liv, då jag drabbades av Utmattningssyndrom senare i livet har detta lugnet och närheten till naturen hjälpt mig i min rehabilitering. Vi har bara 100meter så är vi inne i skogen där Jönköpings brukshundsklubb har alla sina stigar.
 
Här kommer lite bilder från skogen när jag var ute med våra underbara hundar Leah & Kid.
 
Mina små älsklingar, en underbar bild från vår promenad
 
 Leah spänner upp sig inför fotograferingen och kid myser runt i vanlig ordning
 
Fullt ös
 
Jaga pinne är livet och Kid får aldrig låna den
 
Best friends
 
Underbar dag i skogen
 
Dags att vända hemåt.
 
All kärlek!
 
/T
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Hundarna, Psykisk ohälsa;
Taggar: 2018, Foto, Jönköping, Kärlek, Natur, Sol, Staffe, Staffordshire Bullterrier, hundarna, livet, snö, utmattningssyndrom