Små saker betyder nu extra mycket

Hej, 
 
Då var det söndagkväll och vi har precis kollat klart på den senste filmen av Beck, den kan rekommenderas om ni gillar den typen av filmer.
 
 
Annars har jag jobbat idag och kom hem runt 16-tiden. Jag har jobbat i helgen och jobbar fram till onsdag men sen är jag ledig i 4 dagar, det är lyx att få till sitt schema med en sammanhängande ledighet på fyra dagar när man arbetar heltid! Vi har pratat om att vi ska på utflykt på torsdag, det ser jag fram emot super mycket.
Vi har, som ni kanske förstått, inte alls kunnat göra det vi vill sedan Tommie blev sjuk men fördelen med det nu är att vi uppskattar minsta lilla vi kan hitta på tillsammans. Något som var så självklart och som man tog för givet förut är absolut inte lite självklart idag och vi är otroligt tacksamma för varje steg som går i rätt riktning. 
För att ge er ett exempel så har vi än idag inte kunnat planera in något ens en vecka framåt på grund av att  Tommies utmattningssyndrom har gjort att han inte klarat av att ha saker planerade och för att vi inte vet vilken dagsform han befinner sig i när väl dagen kommer. Därför har vi tagit en dag i taget i ungefär 17 månaders tid. Och vet ni? konstigt nog känns det här normalt nu(!) hjärnan är otroligt häftig vad gäller att anpassa sig. 
 
 
Nehe, nu ska vi snart gå och lägga oss, mitt alarm ringer 05:20.... längtar till mornarna blir ljusa igen. Men innan läggdags tänkte jag dela med mig av några bilder från ena sidan av ett av våra rum här hemma. Vet inte vad jag ska kalla rummet riktigt, men "mellanrum" kanske? Det är iallafall ett rum mellan vårt matsalsrum/kök och sovrum så det får kallas mellanrummet helt enkelt.
 
 
 
 
Ta hand om er & sov gott. 
 
/A
 
#1 - - Anonym:

Såå fint, jättekul att jag hittat er blogg

Svar: Tack så mycket, vad snällt av dig! :) Mvh Amanda
TommieAmanda