F R I Y A Y

Hej,
 
Idag är det fredag och redan andra dagen i februari. Jag är ledig från jobbet idag och har därför haft en såndär riktig mysmorgon med tända ljus och flera koppar kaffe i lugn och ro.
 
 
Min första (!) kopp kaffe denna morgon, är nog inne på min tredje nu hehe. 
 
Det är en Mateus kopp i färgen grå. Jag började samla på Mateus i vintras och har än så länge sex olika färger på kopparna. Jag tycker det är fint att blanda just kopparna i flera olika färger. Jag har även hunnit med att samla på mig sex små tallrikar i grå färg och sex stora mattallrikar i vit färg. Det återstår lite för att det ska bli komplett men jag väntar på att plånboken blir sugen på sitt nästa köp ;) Jag är helt förälskad i denna serie!
 
 
 
 Snön faller ner utanför fönstret och det är alldeles vitt på backen. Vid den här tiden på året har jag lite hatkärlek till snön. Jag tycker det är jätte fint när det snöar och det lyser upp dagarna på ett helt underbart vis men samtidigt har min hjärna ställt sig in på att ska våren är på väg. Ja, jag vet... det är bara februari.
 
Men men, nu på morgonen har jag lekt med vår nya systemkamera vi köpte lite sådär impulsivt häromdagen. Det är nog de bästa köpen enligt mig. Ni vet när man kollar på något på internet och någon timme senare har man redan varit i butiken, betalat i kassan och kommit hem med sin produkt. De köpen gillar jag skarpt!
Det är mycket att lära med de här systemkamerorna, men träning ger färdighet. 
 
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe som hunnit svalnat och släppa ut hundarna i trädgården så de får busa ordentligt i snön. 
 
/A
0 kommentarer publicerat i Inredning
Taggar: 2018, februari, fredag, hundarna, inredning, kaffe, koppar, ledig, livet, mateus, snö, systemkamera, tallrikar